Home Sponsors
Programma deze week

groep 1 groep 2
datum uur
km punten uur
  km punten
za 18/05/19 9:00 Halle 136 2 13:00 Fortenroute GR   69 1
zo 19/05/19 9:00 Memorial Filip Hoens 70 1 9:00 Axel RW 60 1

Zaterdag 18/05/19: Halle

Deze middellange rit is na vele jaren een vaste waarde in ons programma. Het Pajottenland, niet zo ver van Brussel, combineert weidse landschappen en met een licht golvend parcours, zonder echt nijdige hellingen.

We starten naar Dendermonde en rijden zo naar Moorsel. Als we de baan oversteken in Affligem is er met de Eksterenberg een kort klimmetje richting Essene. Hoewel we in de rand van Brussel fietsen (Ternat, Sint-Martens-Bodegem, Itterbeek) vinden we toch rustige wegen zonder veel verkeer. De wegen kronkelen verder rond Sint-Pieters-Leeuw. De 302-meter hoge zendmast, begin jaren í90 gebouwd voor de VRT, blijft steeds zichtbaar, nu eens links, dan weer rechts, voor of achter, tot we uiteindelijk zelfs aan de voet van dit bouwwerk (hoogste bouwwerk van BelgiŽ!) passeren.

Na de tussenstop, even voor Halle, gaat het weer een stukje omhoog. We zitten nu op het verste punt van de rit en keren stilaan terug langs typische Pajottenlandse dorpjes als Pepingen, Bellingen, Bogaarden, Kester.

In de buurt van Drie Egypten (Neigem) volgt nog een klimmetje, waarna we een lange afdaling krijgen tot aan de oever van de Dender in Pamel. De Denderstreek doorkruisen we verder via Liedekerke, Teralfene, Erembodegem en Wieze om zo na Dendermonde weer het Waasland te bereiken.

Clubkledij

De prijzen van de clubkledij zijn lichtjes gewijzigd omdat de producent ook zijn prijzen heeft aangepast.

Wie kledij wil bijbestellen, kan dit via het formulier dat je vindt onder 'Documenten'.

Zeker voor artikelen die niet tot de standaardstock behoren, wacht je best niet te lang. Van zodra we voldoende bestellingen hebben, geven we ze door aan Vermarc, waarna het nog zo'n 8 weken duurt vooraleer we de levering kunnen verwachten.

Hinder bouwwerken

De doorgang aan de rechterkant van de sporthal is versperd wegens de bouwwerken aan de school. Daarom raden we aan om langs links rond de sporthal te rijden om de cafetaria te bereiken. Om de start vlot te laten verlopen, vragen we dat de eerste groep zich na het tekenen van het controleblad zich ook links van de sporthal verzameld voor het vertrek. De tweede groep verzamelt achteraan het terras van de cafetaria. Wacht steeds tot de chauffeur van de volgwagen in de wagen zit en het vertreksein gegeven heeft vooraleer te vertrekken!

Dank voor jullie medewerking.

Lidmaatschap 2019

Lees eerst onze privacyverklaring en het clubreglement.

Download daarna het toetredingsformulier en bezorg het ons ingevuld terug. Vergeet niet de vakjes aan te kruisen waarmee je akkoord gaat met onze privacyregels en het clubreglement.

Zorg ervoor dat je tijdig je lidmaatschap verlengt, zodat je van bij de start van het seizoen verzekerd bent.

Privacy

Op 25 mei 2018 werd de nieuwe privacywet van kracht. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG; GDPR in het Engels) bepaalt dat iedereen die gegevens bijhoudt kenbaar moet maken welke gegevens bijgehouden worden, waarom dit gebeurt, en welke rechten en plichten hieraan verbonden zijn. Deze regels gelden niet alleen voor bedrijven, maar ook voor verenigingen, en dus ook voor de Belseelse Trappers.

Je kan onze privacyverklaring nalezen op de website.

Eigenlijk is dit gewoon een kwestie van gezond verstand. We gebruiken en bewaren je gegevens enkel voor de praktische organisatie van onze clubwerking en behandelen ze met de grootste zorg. Ze worden nooit gebruikt voor publicitaire doelen. En wie liever niet herkenbaar is op foto's of beeldmateriaal van de club, kan dit eenvoudig melden zodat de foto verwijderd wordt of onherkenbaar gemaakt.

Nieuwe leden

Nieuwe leden blijven welkom. Wie liever eerst eens wil proberen of onze club je bevalt, kan de eerste drie keren 'op proef' meerijden en daarna pas beslissen om echt aan te sluiten bij de Belseelse Trappers.

Gezocht: volgwagenchauffeur(s)

Wegens aanhoudende gezondheidsproblemen van Etienne Van Clapdurp, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen als volgwagenchauffeur.

Daarom vragen wij jullie medewerking. Misschien kennen jullie wel iemand die graag met ons op pad gaat om ons bij te staan? Een (schoon-)vader (of moeder), buur, kennis, ...

De taak van volgwagenchauffeur bestaat uit het tijdig ophalen van de wagen bij de sponsor ('s morgens of daags voordien, afhankelijk van welke rit/volgwagen), het ophalen van het materiaal van de volgwagen in de garagebox (Belseledorp) van de club (rek met reservewielen, verbandskist, gereedschapskoffer, signalisatiemateriaal, ...), het bemannen van de inschrijvingstafel, het volgen van de groep en helpen bij problemen (materiaalpech, valpartijen), na de rit het materiaal weer opbergen in de garagebox en de volgwagen terugbrengen bij de sponsor.

Een kleine vergoeding is voorzien voor de chauffeurs.

Makkelijkst zou natuurlijk zijn wanneer we iemand vinden dien zowel zaterdag als zondag kan helpen, maar ook iemand die alleen zaterdag of zondag beschikbaar is, is zeker welkom.

Wie een geschikt persoon kent, mag het steeds melden aan het bestuur.

Als we (op termijn) niemand zouden vinden, zullen we een andere regeling moeten uitwerken, bijvoorbeeld een beurtensysteem waarbij iedereen eens aan bod komt als volgwagenchauffeur.

Woensdagavondritten vanaf 17 april

Na de overschakeling naar het zomeruur, blijft het stilaan lang genoeg licht om 's avonds nog te kunnen fietsen.

Vanaf 17 april wordt er bij goed weer opnieuw gereden op woensdagavond. De ritten vertrekken om 18:25 aan het station van Belsele en worden aan matig tempo gereden zodat leden van beide tempogroepen welkom zijn. Waar de rit heen gaat, wordt ter plaatse beslist.

De woensdagavondritten tellen niet meer voor de clubkampioenschappen of materiaalpremie. Er wordt gereden zonder volgwagen, dus voorzie zelf reservemmateriaal voor bandenpech.

Infoblad 2019

Lees nu het nieuwe infoblad voor het seizoen 2019.

Of klik hier voor een alternatieve downloadlink.