Home Sponsors
Programma deze week

groep 1 groep 2
datum uur
km punten uur
  km punten
za 20/07/19 9:00 Sint-Laureins 129 2 13:00 Kieldrecht GR   69 1
zo 21/07/19 9:00 Saeftinge 72 1 9:00 Berlare GD 57 1

Zaterdag 20 juli: Sint-Laureins

Deze vlakke rit was vorig jaar één van de succesvolste dagritten. Het vlakke parcours en het zonnige weer sprak ook veel leden van de b-groep aan.

Ook komend weekend wordt warm en zonnig, dus rekenen we weer op een grote groep deelnemers.

Langs Sas-van-Gent rijden we naar Watervliet en Sint-Laureins naar de tussenstop in Kaprijke. Daarna keren we terug langs Bassevelde en Ertvelde naar Doornzele waar we de overzet nemen naar Sint-Kruis-Winkel. Via Zaffelare, Eksaarde en Sinaai komen we weer in Belsele na bijna 130 km.

Bekijk hier het parcours.

Tussenstand clubkampioenschap

De tussenstand in het clubkampioenschap is weer volledig bijgewerkt.

Bij de heren is het drummen voor een plaatsje bij de top 20.

Bij de dames is het vooral uitkijken wie er tegen het eind van het seizoen genoeg ritten heeft gereden om te mogen deelnemen aan de kampioenschapsrit. Tot nu toe hebben nog maar 7 vrouwen 20 ritten of meer gereden dit seizoen. Nog eens zoveel zijn op goede weg om dit ook kortelings te doen, maar de rest van de top 20 zal nog een extra inspanning moeten doen, lijkt het.

Jeugdleden zijn er dit jaar nog niet in actie geweest, dus daar krijgen we al zeker geen strijd.

Wegenwerken

De komende weken staan er in de regio weer enkele wegenwerken gepland, waardoor sommige ritten aangepast zullen worden.

Zo zal er o.a. gewerkt worden in de Gentstraat, zodat ritten met vertrek of aankomst in de richting van Sint-Pauwels worden omgeleid. We zullen rondrijden via de Eikenlaan en de Marktstraat bij de ritten die in deze richting vertrekken of terugkomen. De situatie wordt opgevolgd en kan aangepast worden naargelang de werken zich verplaatsen.

In Eksaarde wordt gewerkt aan Eksaardedam richting Moerbeke. Hiervoor kunnen we rondrijden via Klein-Sinaai.

Lidmaatschap 2019

Lees eerst onze privacyverklaring en het clubreglement.

Download daarna het toetredingsformulier en bezorg het ons ingevuld terug. Vergeet niet de vakjes aan te kruisen waarmee je akkoord gaat met onze privacyregels en het clubreglement.

Zorg ervoor dat je tijdig je lidmaatschap verlengt, zodat je van bij de start van het seizoen verzekerd bent.

Privacy

Op 25 mei 2018 werd de nieuwe privacywet van kracht. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG; GDPR in het Engels) bepaalt dat iedereen die gegevens bijhoudt kenbaar moet maken welke gegevens bijgehouden worden, waarom dit gebeurt, en welke rechten en plichten hieraan verbonden zijn. Deze regels gelden niet alleen voor bedrijven, maar ook voor verenigingen, en dus ook voor de Belseelse Trappers.

Je kan onze privacyverklaring nalezen op de website.

Eigenlijk is dit gewoon een kwestie van gezond verstand. We gebruiken en bewaren je gegevens enkel voor de praktische organisatie van onze clubwerking en behandelen ze met de grootste zorg. Ze worden nooit gebruikt voor publicitaire doelen. En wie liever niet herkenbaar is op foto's of beeldmateriaal van de club, kan dit eenvoudig melden zodat de foto verwijderd wordt of onherkenbaar gemaakt.

Nieuwe leden

Nieuwe leden blijven welkom. Wie liever eerst eens wil proberen of onze club je bevalt, kan de eerste drie keren 'op proef' meerijden en daarna pas beslissen om echt aan te sluiten bij de Belseelse Trappers.

Hinder bouwwerken

De doorgang aan de rechterkant van de sporthal is versperd wegens de bouwwerken aan de school. Daarom raden we aan om langs links rond de sporthal te rijden om de cafetaria te bereiken. Om de start vlot te laten verlopen, vragen we dat de eerste groep zich na het tekenen van het controleblad zich ook links van de sporthal verzameld voor het vertrek. De tweede groep verzamelt achteraan het terras van de cafetaria. Wacht steeds tot de chauffeur van de volgwagen in de wagen zit en het vertreksein gegeven heeft vooraleer te vertrekken!

Dank voor jullie medewerking.

Gezocht: volgwagenchauffeur(s)

Wegens aanhoudende gezondheidsproblemen van Etienne Van Clapdurp, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen als volgwagenchauffeur.

Daarom vragen wij jullie medewerking. Misschien kennen jullie wel iemand die graag met ons op pad gaat om ons bij te staan? Een (schoon-)vader (of moeder), buur, kennis, ...

De taak van volgwagenchauffeur bestaat uit het tijdig ophalen van de wagen bij de sponsor ('s morgens of daags voordien, afhankelijk van welke rit/volgwagen), het ophalen van het materiaal van de volgwagen in de garagebox (Belseledorp) van de club (rek met reservewielen, verbandskist, gereedschapskoffer, signalisatiemateriaal, ...), het bemannen van de inschrijvingstafel, het volgen van de groep en helpen bij problemen (materiaalpech, valpartijen), na de rit het materiaal weer opbergen in de garagebox en de volgwagen terugbrengen bij de sponsor.

Een kleine vergoeding is voorzien voor de chauffeurs.

Makkelijkst zou natuurlijk zijn wanneer we iemand vinden dien zowel zaterdag als zondag kan helpen, maar ook iemand die alleen zaterdag of zondag beschikbaar is, is zeker welkom.

Wie een geschikt persoon kent, mag het steeds melden aan het bestuur.

Als we (op termijn) niemand zouden vinden, zullen we een andere regeling moeten uitwerken, bijvoorbeeld een beurtensysteem waarbij iedereen eens aan bod komt als volgwagenchauffeur.

Woensdagavondritten

Tijdens de zomerperiode wordt er bij goed weer opnieuw gereden op woensdagavond. De ritten vertrekken om 18:25 aan het station van Belsele en worden aan matig tempo gereden zodat leden van beide tempogroepen welkom zijn. Waar de rit heen gaat, wordt ter plaatse beslist.

De woensdagavondritten tellen niet meer voor de clubkampioenschappen of materiaalpremie. Er wordt gereden zonder volgwagen, dus voorzie zelf reservemmateriaal voor bandenpech.

Infoblad 2019

Lees nu het nieuwe infoblad voor het seizoen 2019.

Of klik hier voor een alternatieve downloadlink.