HEADER2

 Ondernemingsnr. 0474.053.153  -   rek.nr. BE56 850-81 661 32-88

LOGO GOOGLE
FACEBOOK

tweeter

logo strava

icon_email

icon_home

BERICHTEN

  • Er werd wat geschoven met de ritten van de b-groep wegens onbeschikbaarheid van de aangewezen begeleiders op de voorziene data, maar er is steeds gezorgd dat de b-groep een eigen rit heeft op zondagmorgen. De nieuwe rit met de vreemde naam 'Rotterdam' (door Gerrit) kwam daardoor enkele weken later dan gepland aan bod, maar scheen in de smaak te vallen en zal zeker herhaald worden. De rit naar Tielrode viel wat zwaarder uit dan in het verleden en zal volgende keer aangepast worden en wat minder hellingen bevatten.
  • Het splitsen van de a-groep in 2 delen is tot nu toe vlot verlopen en door wordt iedereen als positief ervaren. De 2 kleinere groepen maken het makkelijker en veiliger voor het ander verkeer om ons te kruisen of voorbij te steken, en omdat een kleine groep minder rekt na obstakels is het ook voor de Trappers zelf comfortabeler fietsen. Het samensmelten voor de vrije snelheid verloopt ook vlot zodat iedereen ondervindt dat je niet per sé in de eerste groep moet vertrekken in Belsele om toch mee te kunnen spelen in de vrije snelheid. Bedankt aan iedereen voor de vlotte medewerking!
  • Het valt ons de laatste tijd op dat er regelmatig gezondigd wordt op het vlak van de clubkledij. We dringen er op aan om steeds de nieuwe clubkledij te dragen tijdens de clubritten. De oude clubkledij kan je nog dragen tijdens je eigen fietsritten of op de woensdagritten. Wie nog niet over de juiste broek, trui of vest zou beschikken, moet zich zo spoedig mogelijk in orde stellen via José. De bestelde kledij van eind maart, begin april, zal in juni geleverd worden door Vermarc.
  • Deze week gaat het bestuur naar Luxemburg voor de parcoursverkenning van de tweedaagse en de stopplaatsen te zoeken voor 's middags. De inschrijvingen zijn intussen afgesloten. We zullen eind augustus met 54 deelnemers in Echternach verblijven. De optie op de hotelkamers is intussen verlopen, dus voor wie nog zou meewillen is het afhankelijk van de vraag of er nog plaats is in het hotel. In elk geval zullen extra inschrijvers niet meer kunnen genieten van het voordeeltarief voor leden en dus de volle pot moeten betalen.

  • zie ook MEDEDELINGEN

    

KALENDER 2017

PROGRAMMA

ZATERDAG

za 19/08
9:00
BERENDRIES
128 km - 2 pt

 

ZONDAG

zo 20/08
9:00
VISPUTTEN
70 km - 1 pt
 

B-GROEP

ZATERDAG

za 19/08
13:00
GRAAUW GR
69 km - 1 pt

ZONDAG

zo 20/08
9:00
TIELRODE
58 km - 1 pt

 

Zat

infoblad

Flandrien Freddy
logo

Rit van de Verstuikte Teen

trappers in profiel
Flandrien Freddy in gesprek met Trapper Benjy Van Belleghem naar aanleiding van zijn deelname aan ‘Le Strade Bianche’.

BENJIE
website design software

Built by MDéGéSoft

belseelse trappers  vzw : all rights reserved