Groep1
datum uur km punten
za 8/10/2213:00Graauw GPS69-
zo 9/10/229:00Tijdrit clubkampioenschap heren ?-
 
Groep2
datum uur km punten
za 8/10/2213:00- --
zo 9/10/229:00TGV GPS 67-
 

Klik op 'GPS' om de route op Plotaroute te bekijken en downloaden. Afwijkingen zijn steeds mogelijk. Volg de aanwijzingen van de kopmannen.

Christine Van Osselaer is Clubkampioene 2022

Op zondag 2 oktober reden 9 dames de regelmatigheidstijdrit.
Bij lottrekking werden 3 richtsnelheden bepaald: 24,5 km/u, 25,75 km/u of 27,5 km/u. Ieder koos naar eigen inschatting een snelheid waarmee een onbekend parcours moest gereden worden. Na afloop bleek dit parcours 23,5 km lang te zijn. De geheime richttijden waren dus 57:33, 54:45 of 51:16.
Marie-Louise D'Hanis was de primus in de puntenstand, maar in de tijdrit liet ze het grootste verschil optekenen. Ze reed 2 minuten 22 seconden te traag.
Met slechts 19 seconden verschil met de richttijd was Christine Van Osselaer de beste. Zij is dus Clubkampioene 2022. Katrien Descheemaecker was 25 seconden te snel en werd zo Eerste Laureate, Ann Thibaut kreeg met een verschil van 36 seconden het brons te pakken.


Klik voor volledige grootte

Volgende week, zondag 9 oktober, is het aan de mannen om onder elkaar de titel te bepalen.

Wie niet aan de tijdrit deelneemt, kan zondag nog een oefenrit rijden (beide groepen samen). Bij terugkeer van deze groep in het clublokaal volgt de bekendmaking van de uitslag.
Vanaf volgende week is er (bij goed weer) elke zondag een vrije oefenrit met beperkte afstand en snelheid (zonder volgwagen) om half tien.

Ontdek de eindstand op punten voor het seizoen 2022 hier of via het menu.

Trappersfeest 22 oktober 2022

Geen coronabeperkingen dit jaar, dus kunnen we op 22 oktober het seizoen feestelijk afsluiten met het Trappersfeest in de parochiezaal.
Om half zeven verwelkomen we alle Trappers, familie, vrienden en sponsors met een aperitief, waarna traiteur Katering uit de Patotterij in Belsele het feestmaal verzorgt.
In de loop van de avond worden kampioenen, sponsors en verdienstelijke leden gehuldigd, waarna er nog tot in de vroege uurtjes kan worden bijgepraat, gefeest en gedanst met de bijhorende muziek.

Inschrijven kan tot 9 oktober, de dag van de tijdrit bij de heren.

Nieuw rittenrecord: 1900 Trappersritten

Eric Janssens leidt al jaren het klassement van het hoogste aantal gereden Trappersritten. Dit weekend rondde hij de kaap van liefst 1900 ritten sinds de telling wordt bijgehouden in 1976! Eric was toen al 5 jaar lid van de Trappers, dus in werkelijkheid heeft hij misschien wel al 2000 Trappersritten op zijn teller. Van harte proficiat Eric voor zoveel clubliefde!
Een bedreiging voor zijn toppositie in het all-time rittenklassement is er de eerste jaren nog niet direct. Paul Deyaert is de eerste achtervolger, met 1822 ritten. Rudy Van Damme heeft al 1806 Trappersritten op zijn palmares, De top 5 wordt nog aangevuld door voorzitter Gunther Daman (1727 ritten) en Romain Wauters (1659 ritten).
Per seizoen kan je tegenwoordig aan maximum ongeveer 65 ritten deelnemen. In de beginjaren was het seizoen korter en lag dit aantal dus lager.

Foto's Trappersweekend Roosteren

Nagenieten van het Trappersweekend kan met de foto's.

Nog meer Trappersfoto's? Een overzicht van alle fotoalbums

Aanpassing lange broeken

Deze week worden de lange broeken die zijn binnengebracht verstuurd naar fabrikant Cycler om ritsen te monteren. Wanneer deze aanpassingen klaar zijn, worden jullie tijdig verwittigd zodat de broeken opnieuw kunnen worden opgehaald.

Nieuwe bestelling clubkledij

We fietsen ondertussen ruim een half seizoen met de nieuwe kledij. We kregen al enkele bestellingen voor extra kledingstukken en plannen een nieuwe bestelling tegen half september.
Wil je ook nog iets extra kopen, dan is het nu het moment. Zeker voor de kledij die niet in het basispakket zit, zoals een tussenseizoensjas of regenjas, arm- of beenstukken, kniebroeken, enz. is het nu het moment om te bestellen als je de kledij tijdig wil ontvangen voor het weer kouder begint te worden. Levering van de nieuwe bestelling wordt verwacht eind oktober, begin november.

Woensdagavondritten

De woensdagavondritten zijn voor dit seizoen gestopt, aangezien het ondertussen al te vroeg donker wordt.

Buienradar

Kijk hier of de volgende rit droog blijft:

Mailinglijst Belseelse Trappers

Regelmatig verstuurt het bestuur belangrijke berichten via een mailinglijst in Google Groups naar alle leden van de Belseelse Trappers. Als je denkt of merkt dat jij deze berichten niet ontvangt, dan is jouw mailadres wellicht niet opgenomen in die lijst, of zit je er nog in met een oud adres. Stuur dan een mailtje naar bestuur@trappers.be zodat we dit kunnen rechtzetten en je voortaan weer automatisch op de hoogte blijft wanneer we een mail versturen.

Ook als je niet in de lijst bent opgenomen, of een mail van het bestuur verwijderd hebt, dan kan je die nog steeds online lezen op Google Groups.

Sponsors