Groep1
datum uur km punten
za 23/09/23 13:00 Serskamp GPS 74 1
zo 24/09/23 9:00 TGV GPS 68 1
 
Groep2
datum uur km punten
za 23/09/23 13:00 Zuiddorpe RB 58 1
zo 24/09/23 9:00 Terhole GPS RW 60 1
 

Klik op 'GPS' om de route op Plotaroute te bekijken en downloaden. Afwijkingen zijn steeds mogelijk. Volg de aanwijzingen van de kopmannen.

Tussenstand Clubkampioenschap 2023

Deze week is al het laatste gewone weekend van het seizoen. Het laatste weekend waarin punten worden toegekend voor clubkampioenschap en de laatste ritten die meetellen voor de berekening van de materiaalpremie. Om deze te verdienen moet je ervoor zorgen dat je boven de 35% deelname blijft.
Volgende week zondag 1 oktober is er al de kampioenschapstijdrit voor een tiental dames die genoeg ritten hebben gereden. Binnen 2 weken is het dan aan de top 20 uit de puntenstand bij de mannen. Er is nog een kleine kans dat daar nog extra deelnemers weten op te klimmen tot de top 20 (of erger: eruit verdwijnen), dus mis zeker de ritten van dit weekend niet!
Bekijk hier de stand bij de mannen en de dames.

Foto's Trappersweekend

Ondanks de sombere weersvoorspellingen werden de zaterdagritten toch in aangenaam fietsweer afgewerkt. Pas 's avonds vielen er enkele felle buien uit de lucht. Zondag hielden we het niet droog, al lijkt het vooral de korte rit te zijn die met het slechtste weer te maken kreeg. Zij moesten zelfs even schuilen onder een brug voor het slechte weer. De zuidelijkere lus van de grote rit bespaarde de deelnemers in die groep van de meeste regen.

Zowel zaterdagmiddag in Itegem, als zondag in Wommelgem werden we goed ontvangen en werden de broodjes tijdens de middagstops zeer gesmaakt.

De lange versie van de heenrit passeerde in Averbode aan de abdij in de zogenaamde 'lekdreef' en konden niet weerstaan aan de ijskraampjes.

In het hotel ontmoetten beide groepen elkaar weer, net als de partners die met de auto of de trein waren afgezakt naar Mol. Het avondmaal was eenvoudig, maar lekker en er was meer dan genoeg. Ook bij het ontbijt op zondagmorgen ontbrak het aan niets.

Bekijk hier het foto-album van het Trappersweekend in Mol. Wie zelf ook nog foto's wil delen, mag dit laten weten aan de voorzitter.

Volgwagenchauffeur gezocht

Etienne De Vijlder heeft beslist zijn taak als (reserve)volgwagenchauffeur niet langer uit te oefenen. Wij danken Etienne voor de vele jaren dat hij ons begeleidde.
Omdat onze 'vaste' volgwagenchauffeur Herman Raes toch niet zo trouw aanwezig kan zijn als beloofd, zoeken wij daarom naar iemand die hem tijdens zijn afwezigheden kan vervangen.
Zie jij het zitten om dit (af en toe) op jou te nemen, of ken je iemand van buiten de Trappers die dit wel zou willen doen, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan het bestuur.
De taak van de volgwagenchauffeur bestaat erin om in afspraak met sponsor Dany Annaert de volgwagen op te halen in de Nauwstraat, het materiaal te laden uit de garagebox in Belseledorp (ongeveer een halfuur voor de start van de rit, om tijdig aan De Klavers te zijn voor de start van de ritten.
De volgwagenchauffeur krijgt een kleine financiлle vergoeding voor zijn (of haar) inzet.

Mailinglijst Belseelse Trappers

Regelmatig verstuurt het bestuur belangrijke berichten via een mailinglijst in Google Groups naar alle leden van de Belseelse Trappers. Als je denkt of merkt dat jij deze berichten niet ontvangt, dan is jouw mailadres wellicht niet opgenomen in die lijst, of zit je er nog in met een oud adres. Stuur dan een mailtje naar bestuur@trappers.be zodat we dit kunnen rechtzetten en je voortaan weer automatisch op de hoogte blijft wanneer we een mail versturen.

Ook als je niet in de lijst bent opgenomen, of een mail van het bestuur verwijderd hebt, dan kan je die nog steeds online lezen op Google Groups.

Buienradar

Kijk hier of de volgende rit droog blijft:

Woensdagavondritten

Vanaf de paasvakantie tot half september zijn er opnieuw vrije clubritten op woensdagavond. We verzamelen om 18:25 aan het station van Belsele voor een tocht van ongeveer 60 km. Er wordt gereden aan het tempo van de b-groep. Voor wie sneller wil rijden, zit er een stuk vrije snelheid in. De groep snijdt een stukje af, zodat het eindpunt bijna gelijktijdig wordt bereikt en niemand moet wachten om weer samen naar Belsele terug te rijden.

De woensdagavondritten tellen niet mee voor clubkampioenschap of materiaalpremie. Er is ook geen volgwagen, dus voorzie zelf het nodige om bij pech verder te kunnen.

Eerste dame met 1000 ritten

Alice Deboom reed onlangs haar 1000ste Trappersrit sinds zij in 2003, bij de opstart van de b-groep, bij de Belseelse Trappers begon te fietsen.
Zij is de eerste dame in de clubgeschiedenis die de kaap van 1000 Trappersritten haalt. Alvast gefeliciteerd met deze prestatie!
Zij wordt zo het 20ste erelid van de club en zal hiervoor op de kampioenenviering op het eind van het seizoen een trofee ontvangen.

Foto's Seizoensstart

Ondanks de snijdende, koude wind, maar onder een stralende lentezon verzamelde een enthousiaste groep Trappers op zondag 26 februari voor de start van het seizoen 2023.
Op het menu stonden de traditionele eucharistieviering, fietszegening, korte rondrit en broodjesmaaltijd in het clublokaal.

Bekijk de foto's (fotografen: Wim en Gunther) en een kort Youtube-filmpje.

Sponsors